Tarieven en vergoedingen

Onderstaande tarieven en vergoedingen zijn van toepassing op de diensten van Groot Kormelink Mediation & Verliesverwerking. Voor alle diensten geldt dat het kennismakingsgesprek (duur ongeveer 30-45 minuten) bij het daarna te volgen traject inbegrepen is.

 

Mediation: €150,00 per uur

Mogelijkheden van vergoeding: Groot Kormelink Mediation & Verliesverwerking is aangesloten bij de Raad voor Rechtsbijstand. Deze vergoedt een deel van de kosten wanneer mensen zelf geen mediator kunnen betalen. Voor meer informatie hierover en de geldende voorwaarden kunt u terecht op de website van de Raad voor Rechtsbijstand.

 

Therapie: €75,00 per uur

 

Ambulante jeugdhulp: €75,00 per uur

Mogelijkheden van vergoeding: Vanaf 1 januari 2015 zijn de gemeenten verantwoordelijk voor alle vormen van jeugdhulp. Groot Kormelink Mediation & Verliesverwerking heeft contracten afgesloten met de gemeenten De Bilt, Zeist, Bunnik, Utrechtse Heuvelrug, Wijk bij Duurstede, Ede, Barneveld, Nijkerk, Scherpenzeel, Renswoude, Rhenen, Veenendaal, Wageningen, Overbetuwe en Renkum. Voor inwoners van deze gemeenten geldt dat zij met een verwijzing van de huisarts, het Centrum Jeugd en Gezin (CJG) of het wijkteam een complete vergoeding krijgen voor kosten van ambulante jeugdhulp.

 

Training: tarieven kunnen opgevraagd worden