Colofon

Colofon

De website gkmv.nl is ontwikkeld door Groot Kormelink Mediation & Verliesverwerking in samenwerking met Beabudai Design. Heeft u een vraag of opmerking over deze site? Neem dan contact op met via info@gkmv.nl.

Disclaimer gkmv.nl

De website is met zorg samengesteld, maar we kunnen niet garanderen dat hij geen onjuiste of verouderde informatie bevat. Groot Kormelink Mediation & Verliesverwerking aanvaardt daarom geen aansprakelijkheid voor schade van welke aard dan ook, die het gevolg is van eventuele onjuiste informatie op deze website. De site is uitsluitend bedoeld als informatiebron. Groot Kormelink Mediation & Verliesverwerking gaat door het plaatsen van informatie op deze website geen verplichtingen jegens derden aan van welke aard dan ook. Aan de inhoud van deze website kunnen daarom uitdrukkelijk geen rechten worden ontleend.

Auteursrecht

Alle teksten en afbeeldingen op gkmv.nl zijn auteursrechtelijk beschermd en mogen zonder toestemming niet worden gebruikt door anderen.

De foto’s op de website zijn gemaakt in opdracht van Groot Kormelink Mediation & Verliesverwerking door de volgende fotograven:

  • Lieke Beijen (alle foto’s m.u.v. headerfoto’s homepage en dienstenpagina)
  • Leon Schut (headerfoto’s homepage en dienstenpagina)

Staat er een tekst of afbeelding op deze website waarvan verkeerde copyrights worden gebruikt, wilt u dit dan melden via info@gkmv.nl?